TÜFEKÇİOĞLU TİCARET
Hakkımızda

Hakkımızda

“1984 yılında Ömer Tüfekçi tarafından kurulan firmamız; temizlik malzemeleri, ambalaj malzemeleri, ofis sarf malzemeleri, ölçüm tartım paketleme cihazları satışı yapmaktadır.”

Düzce Merkez'de bulunan 20m²lik iş yerinde plastik poşet satarak işe başlayan Ömer Tüfekçi; gelen talepler doğrultusunda ürün çeşitliliğini arttırarak diğer ambalaj ürünlerini, temizlik ürünlerini, ölçüm ve tartım aletlerini portföyüne katmış; bu doğrultuda çeşitli bayilikler alarak firmayı günümüze taşımıştır. Sektörün en köklü firmaları ile 30 yılı aşkın süredir kurmuş olduğu ilişkiler sayesinde; hem müşterilerine en kaliteli ürünleri temin etmiş; hem de üreticiler için güvenin adresi olmuştur.

2012 yılında Bilkent Üniversite'si İşletme Bölümü'nü bitiren Alphan Tüfekçi, şirketin pazarlama sorumlusu olarak işe başlamıştır. İlk iş olarak firmayı bilgisayarlı ön muhasebe sistemine geçirmiş daha sonra da iş yerini Hacı Bayramzade Katlı Otoparkı'nın girişindeki yeni yerine taşımıştır. Market görüntüsü kazandırılarak sektördeki diğer firmalara örnek olan Tükeçioğlu Ticaret , müşterilerin ürünleri görmesine, dokunmasına ve fiyatlarını incelemesine olanak sağlanmıştır.

360 m² dükkan, 480 m² alt depo ve 160 m² uzak depo olmak üzere toplam 1000 m2 kapalı alanda hizmet veren firmamız 2014 yılında Tüfekçioğlu Ticaret markasını tescil ettirmiştir. Müşterilerine daha iyi hizmeti verebilmek adına kalite belgelerini alma çalışmalarına başlayan firmamız, 2016 yılında şirketleşme yoluna gitmiş ve Tüfekçioğlu Ticaret Ambalaj Temizlik ve Elektronik Sanayi Ticaret A.Ş ismini almıştır.

Faliyet Alanlarımız: Temizlik Kimyasalları, Temizlik Malzemeleri, Ambalaj Malzemeleri, Ofis Sarf Malzemeleri, Ölçüm Tartım Aletleri, Klima, Hava Perdesi, Yazarkasa-Pos Cihazları, Paketleme Cihazları Satışı

WhatsApp Hattı